Despre noi

Ventilatoare de baie .ro este un proiect Unilux care incearca sa aduca consumatorului final o marca premium, noua pe piata online din Romania. Maico este unul din ce mai importanti producatori din Europa de ventilatoare de baie. Ei produc peste 1.600 de produse diferite in fabrica din Schwenningen, Germania.
Maico produce o gama larga de echipamente, de la ventilatoare de baie si pentru apartamente pana la sisteme de ventilatii industriale folosite in industrie.
Firma UNILUX INTERNATIONAL SRL este o societate infiintata in anul 1994.
Profilul sau de activitate se situeaza in aria de aparate si echipamente electrice, electrotehnice si electronice de natura sa acopere o arie larga de produse destinate instalatiilor industriale complexe, precum si un pachet complet de produse folosite pentru constructii si amenajari civile si industriale. Ceea ce ii rezerva o pozitie distincta pe piata este promovarea unor produse de calitate ridicata si a unui raport performanta/pret remarcabil, ale unor furnizori care le garanteaza acestora probitatea de-a lungul unei impresionante perioade de activitate pe piata mondiala in care acestia s-au consacrat ca lideri ai domeniului, unii avand o istorie de 100 de ani.